LÖSEV E BİR DAKİKA AYIRIN


LÖSEV İYİLİK ÇARŞISI

6 Eylül Pazar günü Cam Piramit’te, binlerce lösemili çocuğumuz ve ailesinin gıdadan temizliğe, beyaz eşyadan mobilyaya, kıyafetten kırtasiyeye kadar pek çok ihtiyacını karşılayabileceği

‘LÖSEV İYİLİKLER ÇARŞISI’ için acilen 1.el OYUNCAK, KÜÇÜK EV ALETLERİ, HALI ve HER YAŞTA HER CİNSTE AYAKKABI ihtiyacımız vardır.
vakıf için buraya lösev lösemili çocuklar vakfıiletişim için esen ergörün 0312-447-06-60 dahili 210sadece 1hatfa kaldı sesimizi duyuralım...NOT: Bağış yaparak destek olan firmalara bağışları karşılığında LÖSEV Bağış Makbuzu iletilmektedir. Bu sayede bağışçı firmalar, bağışlarının % 100’ünü vergilerinden düşebilmektedirler.

DİPNOT:herkes yayınlayabilir blogunda ne kadar çok kitleye ne kadar çok insana ulaşırsak okadar iyi arkadaşlar haydi herkes pc başınaa*******

HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM


yaşadığım sağlık problemleri nedeniyle bana ramazan mesajı atan bi çok arkadaşıma dönemedim kusuruma bakmayın gercekten çok citti sorunlar yaşadım ve yaşıyorum..
Allah a sınıyorum bu ramazan benim ve ailem için çok zor geçiyor gerçekten olsun her şeyde bi hayır vardır bi haftadır çok kötü durumdaydım üstüne bide umut hastalandı iyice perişan oldum bi anda bi çok hastalığım bir birini tetikledi bu gün çok şükür biraz daha iyiyim en azından yataktan kalka bildim iki çocukla evde yalnız olunca hiç kendimede bakamıyorum tabi çocuklarada yavrularım perişan oldular .
tüm arkadaşlarıma hayırlı ramazanlar dilerim Yüce mevlam bu mübarek günlere kavuşturdu çok şükür Allah tüm inanan kardeşlerimi bu günlerin hürmetine cennetine kabul etsin Allah a emanet olun
sevgilerimle

ASABİYİM ASABİSİN ASABİ

artık eminim beni bu ev ve bu cevredeki insanlar hasta ediyor zira (kız kardeşim iyi bilir )memlekette ne çok sinir buzucu olayla karşılaştım ama bende tık yok sakinliğimi hiç bozmadım (sahi ya citten normal değildim galiba)

gelgelim eve geldim yay gibi gerginim kendimde anlayamadığım bi kavgacı insan ruhu oluştu evet evet kesin bu ev sebeb buna ben iyi değilim vallah .
bir ay memlekette kaldım yolda biliyorsunuz neler oldu orda desen oğlumun kolu çıktı bir dakka oturup dinlenmeden umut un peşinde koştum uyku düzenim alt üst oldu çok sinir bozucu olaylar yaşadım amaaaaaaa ben hep relax .hatta kız kardeşime sakin ol ılımlı ol deyip durdum.
yok yok bu evden taşınmam lazım gerçetten bi uğursuzluk var (aslında pekte inanmam öyle şeylere )şimdi inanmaktan başka çıkar yol yok evde hiç durasımm gelmiyor ya bize misafir gelsin ya ben birilerine misafirliğe gideyim .yalnız oturmak istemiyorum .
eee birazda kocam sinirlerimi bozuyor biz memleketeyken calışıp işlerimi azaltıyım demedi hemen benim yokluğumu fırsat bilip izne çıktı şimdide ful calışıyor adam eve ancak uyumaya geliyor desem abartmışmı olurum acaba .şimdi evde biraz zaman geçirip çocuklarla ilgileneceğine paso işte bende gelemiyorum bu kadar uzun zaman çocuk kahrı çekmeye ..dinlenmeye ihiyacım var arkadaşım umut geldik geleli aralıksız her gece 3 saat ağlıyor burayı oda istemiyor biz ailecek istemeye istemeye burda yaşamaya devam ediyoruz ..
neyse boş verin ben bunları sinirlerim bozukken yazdım sorun yarına bi şeyim kalmaz yarına hiç böyle düşünmem .deliyim galiba canım paxil çekti gidip içsem iyi olur beni ancak o anlar

MİSAFİR MARATONU







geldim geleli temizlikle başım dertte ev almış başını gitmiş bide kırıkkaleden dayım la geldik pendikten de kuzenimi aldık evin o çurcunası bide misafir çok zor oldu.,


Allah tan yabancı değil ler ben bi misafire bi temizliğe koştum durdum ama bitmedi geçen akşamda eşimin almanyadaki kuzeni geldi eşi vardı kızı vardı bide bi akrabaları 4 yetişkin benim evde bit kadar idare ettiler onlarda ne yapayım bu kadar bizim ev kutu gibi .


üstelik kandil gecesi bizdelerdi ben misafiri çok severim ama kandil günü biraz olmadı dedim kendi kendime Allah tan gece 23 ten sonra çıkıp deniz kenarında yürüyüşe gittiler bende Allah kabul eder inşallah sakin sakin dualarımı ettim onlar gelene kadar oğlumu uyuttum çok şükür yaradan mevlam bu geceyi dua etmeden bitirenlerden eylemedi .


gurbetci misafirlerimide öğlen sularında yolcu ettim umarım rahat etmişlerdir bu arada kuzenin kızı burcu o kadar çok büyümüşki çok güzel bir genç kız olmuş 3 sene önce geldiğinde türkceside çok zayıflı zor anlaşıyorduk şimdi daha net konuşuyor arada bazı kelimeleri söyleyemesede olsun.


birazdanda tekrar misafir geliyor olsun Allah eksiltmesin ben kaçtım koşturmaya devam bir haftadır yorulmadım desem yalan olur.


hayırlı günler herkese (eklediğim resmin konuyla hiç alakası yok biliyorum ama çok tatlılar sizinde görmenizi istedim :)))))) )

BERAT KANDİLİ


KAPTANIN SEYİR DEFTERİ


veee sonun evime döndüm aslında cumartesi sabahı istanbul daydım ama anca yaza biliyorum
bir aydır eve gelmeyince tabi bizim ev tozz içinde kalmış .
eee hiçsormuyorsunuz kırıkkale nasıldı diye .
genede ben söyleyeyim eeeeh işte iyisiyle kötüsüyle bir kırıkkale tatilimiz daha bitti bol bol organik sebze meyve yedik .
annem ekmiş bahçeyi her şey vardı maşallah çocuklarda şaşırdı ilk gördüklerinde Barış başladı söylemeye ''ben market diye buna derim '' ''nilüfer market her türlü organik gıda bulunuur '' ..
oğlumun kolunun çıkması hariçinde her şey güzeldi düğün dernek gördük umut çifte telli oynamayı öğrendi akrabalarımızla kucaklaştık hasret giderdik.kız kardeşimde geldi mıstık yiğenimde tabi onlarlada olmak güzeldi maviboncuğum umut u kıskansada çok sevdi giderken arkasından üzüldük olsun herkes evine tabi bak bizde döndük hayırlısıyla ..
biz kalabalık bi aileyiz tüm kuzenler olmasada büyük çoğunluk bu yaz kırıkkaledeydi onlarıda görmüş oldum. kuzenleri çok özlemiştim iyi oldu tabi. bi kuzeniminde bebeği olacak 8 yıl bekleyişin ardından gelen nazlı bir bebek bu onada çok ama çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlık lı olarak kucaklarına almayı nasib etsin ..
anlatacak çok şey var ama bende zaman yok fırsat buldukca yazarım hepinizi çok özlemiştim ..bundan sonra görüşürüz inşallah Allah a emanet olun sevgilerimle