BUYURUN DOSTLAR DEPRESYON ZAMANI

bir haftadır kafayı sıyırdım! iki çocuğumda hasta birinin doktor koşturmasıylamı uğraşıyım yoksa bebeğimi dışarının inanılmaz soğundan mı koruyayım şaşırdım. Bi anda iki yerde olamıyorum ki şu bilim adamları biraz benim gibi anneleri düşünüp bu konuda bişeyler yapsaya .
Yok kardeşim nerde oğlumu okula götürecem kara düşünüyorum bebeği kimi bırakıyım laf aramazda dostum diyecegim sağlam bi komşum yokki(ev alma komşu al benim gibi, komşuluktan anlamayanların apartmanına oturma)bebeği dışarı çıkarıyorum mecburen abisini okula götürüp getirmeliyiz.
bebek daha çok hasta oluyor abide hasta kontrolleri var hastaneye gitmek ayrı bi dert bıktım valla şu yalancı kış bi ğeçsin artık . İki çocukluysan ve sen aynı anda iki ayrı yerde olamıyorsan hayat çok zor ben artık arkadaşlarımın olduğu semti özledim çığlık atmak istiyorum midemde bi ağrı beni yeyip tüketiyor iki çocuğuma yetemiyorum dostlarınızın olmadığı biyerde olmak çok zor depresyon ilaçları alıyorum bu gidişle oda işe yaramayacak (Allah ım sen beni çocuklarım için ayakta tut)

5 yorum:

havvanur dedi ki...

kıs sen tekrar cennete gell elifle umuta sen bakarsın barışla hilale bn vallahi bakk kafama yattı bu bnd komşu çokkk paylaşımmı:))komşuyu kim kaybettide sen bulacann anacımm kötü komşun olcagına hçç olmasın daha iyi bak için açıldı güldün demiii hihiii

papatya dedi ki...

süpersin ya iyi ki varsın canım arkadaşım canımsın havvanur gercektende güldüm valla

havvanur dedi ki...

sende cansın şeker kıs kendimm aman bz bzie yeteriz uzaktada olsakk boş ver bişekilde geçio zaman napalımm kader utansınn depresyona girme hemm gircen zaman haberver beraber gireizz

funda dedi ki...

O kadar çok şey var ki bu söylediğin olumsuzlukların dışında, onları görmeye çalış, 2 tane paşan var:) hastalıkları da geçici, hadi ama gül birazzzz:) öptüm.

kuzularım ve ben dedi ki...

dayanıcaz arkadaşım şurda bahara ne kaldı alırız pusetleri ohhh gezeriz depreyon falan kalmaz