TAHA VE BARIŞ İKİLEMİNDE SON DURUM

Herkesin merak ettiğini söyleyeyim artık Taha işini kavga ile çözemeyeceğimin farkındayım bu yüzden dün annesiyle görüştüm onanı biteni anlattım kadın çocuğunun hatası için özür diledi.. ben görüşelim okul dışındada bir araya gelsinler dedim oda hak verdi bu gün okul çıkışı için sözleştik ben Barış ı alıp onlara gidecektim ama barış beni beklemeden çıkmış eve gelmiş taha ya gideceğini unutmuş ben genede gittim çay içtik sohbet ettik en kısa zamanda ikisini tekrar bi araya getirmek için sözleştik dün zaten oturdular ikisi hatta taha biz gidiyoruz diye üzüldü bakalım artık en yakın zamanda ya biz gideriz yada onlar gelir ikisinin dost olması için adım attık anneler arkadaş olursa çocuklarda olur umarım hayırlısı en büyük temennim bi daha kavga etmemeleri artık bu kavgalarla uğraşacak vaktimde yok.

umut hasta oldu bide ameliyat gözüküyor gene son söz çocuk cerrahi uzmanı söyleyecek umut un fıtığı var en kısa zamanda alınması lazımmış Allah oğlumun yardımcısı olsun pazartesi doktorlar bakacaklar .

4 yorum:

Unknown dedi ki...

bravo...sorunu gayet güzel çözmüşsün.
umut a dageçmiş olsun.çocuktur çabuk iyileşir.

havvanur dedi ki...

tebrik ederin en dogrusunu yapmışınn umutada geçmiş olsun fıtıktan korkma geçer çok öptüm iso gitti kıss:((

Sibel GÖZ dedi ki...

çoçuklar arasında zaman zaman oluyor bu tür olaylar..çok güzel bir şekilde çözmüşsün...inşallah aynı şeyler tekrar yaşanmaz ve iyi anlaşırlar...
geçmiş olsun bu arada,üzülme fıtık ameliyatı artık tıp sayesinde daha kolay atlatılan bir ameliyat...

Lale dedi ki...

valla çok güzel yapmışsın tahanın annesini ziyaret ederek keşke barışda olsaydı.umutumada Allahım şifa versin