UZUUUUUUNN BİR ARADAN SONRA YENİDEN YAZABİLMEK

 
Aslında ne yazacağımı nerden nasıl başlıyacağımı bilmiyorum ee peydir yazmıyorum çünkü insan  istediklerini yazamıyorsa anlamı varmı saçmalamanın diye düşündüm yaşadıklarımı yazamıyorum çünkü o kadar cesur değilim olamadım hiç bi zaman ,hiç bir zaman iyi savaşamadım hep çabuk pes ettim çabuk vaz geçtim kendimden isteklerimden .
  çok şey değişti hayatımda  hemde çokkkk !          


   nerdeyse bir sene olmuş bloğumu açmayalı enson evdeki derin tadilattan bahsetmiştim bi ara çok şükür her şey bitti zor bir yaz geçirdik ailece ama evimiz artık gerçek bir ev oldu yeniden doğdu o eski döküntü ev küçük sarayım oldu nerdeyse . Nerdeyse diyorum çünkü hala banyo yıkık.. durumda her şey çok pahalı olduğundan oraya bir yenilik yapamadık malisef kısmet    


inşallah oda olur aslında olmasın bi an önce evin borcu bitsin burayı satıp gidelim istiyorum banka kredisi olduğu için satamıyoruz tabii. ee evin inşaatı bitmeden ramazan ayı girdi çok şükür bu yıl orucumu tutabildim midem beni çok yormadı veeeee okulllll .Benim büyük kabusum Barış artık 3. sınıfa gidiyor hiçte korktuğum gibi olmadı bu sene dersleri çok iyi kursa gitmediği halde geçen seneye oranla daha başarılı tabi bu benim sayemde evdeki öğretmeni benim Barış 'ın bu seneki başarısı öğretmenini bile şaşırttı matematikteki başarısını taktir etti Barış sınıftaki bütün arkadaşlarını geçtiği sorular çözdü oğlumla gurur duyuyorum daha iyi anlıyor düzenli test çözüyor benim denetimimde düzenli olarak çalışıyor ve kazanıyor .Ama hala SBS de çok iyi sayılmaz çok basit soruları gözden kaçırıyor olsun ben onlarıda yapabildiğini bildiğimden çok umursamıyorum en fazla 4 yanlışı oluyor..


   
    Gelelim evin atom karıncası umut' a  geçen seneden bu yana yaramazlık konusunda kendini iyice geliştirdi evdeki her yer ona göre düzenlenmiş durumda eşyalarımızın bazılarını balkona depoladık umut beye oyun alanı açtık ev küçük olunca böyle oluyor Gene kendi yaşından büyük laflar konuşuyor hepimizi güldürüyor.Babamız iş ev ,iş ev arasında koşturup duruyor ee bu kadar borçlu olursan böyle olur hiç bir sosyal hayatımız yok pazar günleri dahi işe gidiyor .olsunAllah sağlık versin iş güç versin de çalışsın alıştık biz  bu duruma .



   V e ben geçen sene yeni yılda umut ameliyat olmuştu bu sene ben oldum bir burun ameliyatı geçirdim burnumda kemik vardı  nefes almakta zorlanıyordum ameliyat oldum iyiki olmuşum burnumdan nefes almak ne güzel şeymiş nerdeyse tamamen iyileştim sayılır arada bi soğuktan burnumdaki dikişler sızlıyor ama çok şükür iyiyim  ..

   Benden şimdilik bu kadar çok şey var sizi anlatacağım gelecek sefere inşallah yeniden yazmak güzeldi

2 yorum:

SERRA dedi ki...

e hoşgeldin:))

Unknown dedi ki...

hoşgeldin, iyiki geldin..