KAPTANIN SEYİR DEFTERİ


veee sonun evime döndüm aslında cumartesi sabahı istanbul daydım ama anca yaza biliyorum
bir aydır eve gelmeyince tabi bizim ev tozz içinde kalmış .
eee hiçsormuyorsunuz kırıkkale nasıldı diye .
genede ben söyleyeyim eeeeh işte iyisiyle kötüsüyle bir kırıkkale tatilimiz daha bitti bol bol organik sebze meyve yedik .
annem ekmiş bahçeyi her şey vardı maşallah çocuklarda şaşırdı ilk gördüklerinde Barış başladı söylemeye ''ben market diye buna derim '' ''nilüfer market her türlü organik gıda bulunuur '' ..
oğlumun kolunun çıkması hariçinde her şey güzeldi düğün dernek gördük umut çifte telli oynamayı öğrendi akrabalarımızla kucaklaştık hasret giderdik.kız kardeşimde geldi mıstık yiğenimde tabi onlarlada olmak güzeldi maviboncuğum umut u kıskansada çok sevdi giderken arkasından üzüldük olsun herkes evine tabi bak bizde döndük hayırlısıyla ..
biz kalabalık bi aileyiz tüm kuzenler olmasada büyük çoğunluk bu yaz kırıkkaledeydi onlarıda görmüş oldum. kuzenleri çok özlemiştim iyi oldu tabi. bi kuzeniminde bebeği olacak 8 yıl bekleyişin ardından gelen nazlı bir bebek bu onada çok ama çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlık lı olarak kucaklarına almayı nasib etsin ..
anlatacak çok şey var ama bende zaman yok fırsat buldukca yazarım hepinizi çok özlemiştim ..bundan sonra görüşürüz inşallah Allah a emanet olun sevgilerimle

3 yorum:

Unknown dedi ki...

güzel bir tatil geçirmişsin,umutun kolunu saymazsak tabi...seneye inşallah dahada güzel günler geçirirsin.
evine hoşgeldin....

Lale dedi ki...

hoş geldin sefa geldin.kayısıları görünce canım kayısı istedi demekki memlekette kayısıya doymamışız.

Rana dedi ki...

canım ziyaretin için teşekkür ederim. seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun allah eşinle ve 2 oğluşunla sağlıklı huzurlu sevgi ve saygı dolu niye kandiller kutlamayı nasip etsin. amin. buarada memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle sevgiler..
ayrıca kaysıları görünce aha hemşehrim dedim ama sanırım kırkkaleliymişsiniz ama olsun vatanımızın her bi köşesi ayrı bi güzel tıpkı insanı gibi heryer bizim hepimiz hemşehri sayılırız değilmi? :))