MİSAFİR MARATONU







geldim geleli temizlikle başım dertte ev almış başını gitmiş bide kırıkkaleden dayım la geldik pendikten de kuzenimi aldık evin o çurcunası bide misafir çok zor oldu.,


Allah tan yabancı değil ler ben bi misafire bi temizliğe koştum durdum ama bitmedi geçen akşamda eşimin almanyadaki kuzeni geldi eşi vardı kızı vardı bide bi akrabaları 4 yetişkin benim evde bit kadar idare ettiler onlarda ne yapayım bu kadar bizim ev kutu gibi .


üstelik kandil gecesi bizdelerdi ben misafiri çok severim ama kandil günü biraz olmadı dedim kendi kendime Allah tan gece 23 ten sonra çıkıp deniz kenarında yürüyüşe gittiler bende Allah kabul eder inşallah sakin sakin dualarımı ettim onlar gelene kadar oğlumu uyuttum çok şükür yaradan mevlam bu geceyi dua etmeden bitirenlerden eylemedi .


gurbetci misafirlerimide öğlen sularında yolcu ettim umarım rahat etmişlerdir bu arada kuzenin kızı burcu o kadar çok büyümüşki çok güzel bir genç kız olmuş 3 sene önce geldiğinde türkceside çok zayıflı zor anlaşıyorduk şimdi daha net konuşuyor arada bazı kelimeleri söyleyemesede olsun.


birazdanda tekrar misafir geliyor olsun Allah eksiltmesin ben kaçtım koşturmaya devam bir haftadır yorulmadım desem yalan olur.


hayırlı günler herkese (eklediğim resmin konuyla hiç alakası yok biliyorum ama çok tatlılar sizinde görmenizi istedim :)))))) )

6 yorum:

havvanur dedi ki...

nerde hareker orda bereketmiş dosttum gelen kısmetile gelir:))almancıların dönmesine sevindim:))

Unknown dedi ki...

misafirler iyidir aslında, vakit hızlı geçer....

keskinli dedi ki...

selam hemserim
biraz gec döndüm kusura bakma yogunluktan yorumlarima hic bakamadim neyse sende tatilini yapmis dönmüssün gecmisde olsa seninde kandilin kutlu olsun sevgiler

Lale dedi ki...

vayyy bana benzemişsin hareketli hayat olsun misafir her zaman iyidir ee haliyle yorgunluk olucak

gümüşlerin hobi dünyası dedi ki...

yokluğumdada yorumlarını eksik etmediğin için çok teşekkür ederim.bu arada tatil resimlerin çok güzel.

kuzularım ve ben dedi ki...

hoşgeldin bacımmm eee 1 aydır gezdin yorulucan artık bende yeni geldim 4 gündür yoktum artık buralardayım.öpüldün