BEN GELDİMMMMM :)

(resmin konuyla alakası yok ama umut uçak hastası osebebten yani oğlum için )kişisen bişey yazmayalı çok oldu başımı kaşımaya vaktim yok desem .bir birine benzeyen ama bir birinden farklı günler gelip geçiyor .aslında aynı şeyleri yapıyormuşum gibi geliyor ama aynı şeyleri yapmıyorum örneğin geçen haftaki umut ile bu haftaki umut farklı en basiti bir hafta daha büyümüş bi çocuk ..
bu kış çok sıkıldım ben kış mevsimini çok severim ama artık sevmiyorum galiba çocuklarla kışı sevmek zor yarıyıl tatilimizi büyük çoğunluğunuz gibi eve kapanarak geçirdik aaaa arada kar topu oynamayı ihmal etmedik ama artık kar yok havada fena değil bu hafta abimize gidebildik parkta oynadık hem barış ta ben okula geliyorum diye mutlu oldu..
benim oğluşlar son sürat beni çıldırmaya devam ediyorlar her akşam hiç vazgeçmeden kavga ediyorlar umut çok fena barış a yapmadığını bırakmıyor geççen hafta gözüne oyuncak fırlattı barış ın göz akına kan oturdu çok şükür Allah korudu . umut un çok kötü bi huyu var sürekli etrafa bir şeyler fırlatıyor nereye gelirse gelsin umrunda değil korkumdan metal oyuncakları kaldırdım hafir şeyler bıraktım ortada ama fark etmiyor mutfaktan çatal kaşık alıyor onları sağa sola atıyor .
okulda hep aynı yarıyıl tatilini çok verimli kullandık barış düzenli olarak ders çalıştı kitap okudu okul açılnınca emeğinin karşılığını aldı artık kitab okurken heyecan yapmıyor derstede okumuş hiç hata yapmadan seri olarak çok mutlu olmuş ''anne ben bugüün okulda hikaye okudum her kes beni dinledi hiç heyecanlanmadım öğretmen ve arkadaşlarım beni kutladı '' oğlum için çok sevindim barış sessiz bi çocuk dışa açık değil yolda biriylede konuşsa hecanlanıyor takılıp kalıyor iki senedir kitab okumak onun için çok zordu kendi kendine çok güzel okuyor ama bir dinlerken başlıyor takımaya kısmen aştık bunu barış her gün babasına ve bana hikaye okuyor çok şükür bu sorunu çözdük..
arkadaşlarımızlada sorun yaşamıyoruz küçük şeyler oluyor ama önemli değil her çocuk gibi oda biraz kaprisli eee kardeş faktörüde küçümsenemez.
eeeeeeeeee ben den ne haber bilmiyorum kendime bakıyorum ve sadece çocuklarım için yaşadığımı fark ediyorum aslında kendim için de bi şeyler yapmak istiyorum iyiki bilgisayar var bloğuma yazı yazmasamda arkadaşlarımın yazılarını okuyorum yeni bloglar keşfediyorum ..eee tabiki facebook var ordada biraz takılıyorum sanal bahçemi ekip biçiyorum kendim içinn sadece bunlar var şimdilik yetiyor bazen bi kaç gün pc yi açacak vakit bulamadığım oluyor..

havalar ısınsın işte o zaman kendim için planlarım var tüm arkadaşlarıma gitmeyi düşüyorum .. İstanbul u gezeceğim umut artık büyüdü babası ona bakabilir bende gezerim ..


aaa yeter demi kafanız şiştii son olarak KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN Allah bu günün hatrına tüm dileklerinizi kabul etsin ülkemi bölmek isteyenlerden korusun mevlam evlatlarımıza sağlık versin ,hayırlı günler, hayırlı yarınlar ,hayırlı dostlar nasib etsin ALLAH A EMANET OLUN

2 yorum:

demet dedi ki...

seviyor sevmiyor dedim...güvenmediğimden değil aslında..ahh gine sevmedi beni hain papatya.....hoş geldiinnn.. :))

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=168642682113532706#publishedcomments dedi ki...

SA.Canım,günler akıp gidiyor evde oturmak can sıkıcı olabilir ama çocuklar için bir şeyler yapmak ileride ah keşke dememek için gerekiyor dedimya zaman çobuk geçiyor.RABBİM yardımcın olsun sevgiler.A.E.O