KUYUCAKLI YUSUF (3.kitap)

yeni yazarlara benzemiyor Sabahattin Ali.                           Reşat  .Nuri Gültekin kitabı okur gibiydim azda olsa yazma tarzları  benziyor kitabın içinde bolca eski Türkçe dediğimiz kelimeler kullanılıyor yusuf un kadersizliği çocukluğundan belli aslında kitabı bitirdiğimde bi Türk filmi izlemiş gibi hissettim kendimi  sonra pc den baktım ki zaten kitabın filmi  yapılmış çok Türk filmi izlerim aslında ama ''Kuyucaklı Yusuf ''u izlemedim iyi ki de izlememişim kitabı okumak bu kadar güzel olmazdı her halde örneğin Zülfi Livaneli'nin ''mutluluk ''kitabını okudum ardından filmi yapıldı ben filmini izlemedim kitabı okumak yetmişti şimdi denk gelirsem ''Kuyucaklı Yusuf'yu izler miyim bilmiyorum .
   Hep söylüyorum ya sonu kötü biten hiç bi şeyi sevmiyorum bu romanda da muazzez ölmeseydi zavallı yusuf hayatında bi mutlu olsaydı fena olmazdı ama tüm olanlardan sonra mutlu olabilir miydi onuda bilmiyorum .Şimdi bi kaç gün gene dinleneceğim ve yeni kitaba başlayacağım yeni bir hayatın içinde hemen kahramanların yanı başında onlara bakıyor olacağım .
         Kitap okumayı seviyorum

2 yorum:

Unknown dedi ki...

sabahattin ali çok iyi bir yazar..kuyucaklı yusufta güzel bir eseri..yeni dönem yazarların tarzıyla eski dönem yazarların tarzı çok farklı...
okumayı sevmen çok ama çok güzel....

Kitap Eylemi dedi ki...

merhaba, gerçekten ben de kitapları filmlere tercih edenlerdenim.Nedense kitaptan sonra filmi izlemek asla yetmiyor bir okura.o yüzden ben önce filmi izlemekten yanayım:)