BAHARIN İLK GEZİSİ

dışarıda bir durup bir heybetlenen bir yağmur ama koydun kafaya bi arkadaşıma gideceğim Allah ın izniyle yağmur beni durduramaz.
aaaayy bıkmışım zaten evde oturmaktan küçük oğlum ağlıyor ağlasın olsun gideceğiz genede her zorluğa ramen çıktım evden 15 dak yol bin minübüse ordasın işte bi tane yakında oturan arkadaşım yokki anacığım hepsine taşıtla gidiliyor.
neyse vardık 2çocuk bende 2 de onda varın siz düşünün curcunayı çocuklara durunnn.... yapmayııın..... demekten cenemiz ağrıdı. canım arkadaşım sağ olsun çokta marifetlidir döktürmüş börekleri miiiss gibi bi çay oturduk çocukların cenesine rağmen çayımızı içtik dertleştik bende dert çok, onda çok akşam oldu sığmadık biz bu güne.
öyle ağız tadıyla muhabbet edemesekte güzel bir gündü evime geldim oğlum orda hiç uyumadı onu uyuttum
ne çay ne börek ,çörek bir dostun tatlı sohbetidir arzum .işte o zaman o içtiğim çay çok lezzetli geliyor bana saol arkadaşım kalbimdeki yükü biraz olsun hafiflettin ellerine sağlık her şey çok güzeldi
biz çok eski dostuz ne varsa paylaşırız pasta çörek olmasada olur benim içinde onun için öyle şeyler önemli değildir aramızda.
iyikide varsın benim 10 yıllık dostum.......

2 yorum:

havvanur dedi ki...

iyi yapmışın kıss yagmuru beklersen durmazdı zaten insanın ruhuna ne iyigelio gezmek...fatma gittigini tahmin ettimm :))nassiiiiiii

kuzularım ve ben dedi ki...

kezboşşş herkese gidiyorsunda banada gel bananeeeee yaaa